Activiteiten

Zeilend netwerken!

Zeilen is de ultieme manier om te ontspannen. Fanatiek strijden voor een overwinning in de wedstrijd, relaxed in de avonduurtjes van de rust, het water en de wind genieten of de hoge golven op zee op zoeken. Zeilen is nooit hetzelfde! Je bent overgegeven aan de elementen. Op een boot komt iedereen tot rust, is er alle tijd voor een gesprek!

Zeilevenementen op maat

In Nederland of in het buitenland. Luxe of eenvoudig, wedstrijd of toer, maar altijd met gevoel voor de juiste sfeer.

Wedstrijdmanagement

Wedstrijdzeilen kost veel tijd. Denk aan het samenstellen van het team, inschrijvingen, meting, logistiek van de bemanning, onderhoud van de boot, delivery's. Door de organisatie voorafgaand aan het evenement gaat de lol er voor een gedeelte vanaf. PR Sailing neemt deze organisatie geheel of gedeeltelijk uit handen.

Sailing Extreme!

In de afgelopen jaren verzorgde PR Sailing al het relatievaren voor de W60 Sunergy, de Volvo Ocean Racer V70 Delta Lloyd en de Extreme 40 Tommy Hilfiger, een extreem snelle catamaran. In het seizoen 2015/2016 verzorgt PR Sailing het relatievaren met Team Brunel. In het najaar vanuit IJmuiden en dan via Gran Canaria op weg naar het Carieb voor het voorjaar. 

Charters

Op zoek naar een zeilboot voor een dag met collega's, een vakantie in een mooi oord of een wedstrijdschip?

Business Sailing Club

Een netwerk van bedrijven die op een ontspannen manier hun zakelijk netwerk uitbreiden of relaties uitnodigen tijdens exclusieve evenemten.