Business Sailing Club

De ultieme manier van zaken doen en netwerken!

De Business Sailing Club is opgericht om bedrijven de mogelijkheid te bieden om het zakelijk netwerk uit te breiden en relaties uit te nodigen tijdens unieke zeilevenementen. PR Sailing organiseert de evenementen op een exclusieve manier.

Zeilen is de ultieme manier van ontspannen. Fanatiek strijden om de overwinning in de wedstrijd. Relaxed in de avonduurtjes genieten van rust, het water en de wind. Zeilen is nooit hetzelfde! Je bent overgegeven aan de elementen. Een paar uur op het water maakt je hoofd leeg en geeft energie. Op een boot komt iedereen tot rust en er is alle tijd voor een gesprek. Ook staat zeilen voor samenwerking. Samen de boot optuigen, de zeilen hijsen, de koers bepalen en overstag aan. Alle evenementen zijn customized en exclusief. 

De Business Sailing Club is een gedreven club van mensen met een visie en passie. Het doel is om het zakelijk netwerk uit te breiden en het offshore racen in Nederland naar een hoger niveau te brengen. 

De volgende bedrijven hebben zich aangesloten bij de BSC:

Bedrijven kunnen lid worden van de Business Sailing Club nadat het bedrijf goed gekeurd is door de Ballotage Commissie. Een nieuw lid mag niet concurrerend zijn met de reeds aangesloten bedrijven. 

Voor meer informatie over de Business Sailing Club: stuur een mail aan