WEDSTRIJDMANAGEMENT

PR Sailing verzorgt wedstrijd-management. Wat houdt dit precies in?

Wedstrijdzeilen kost veel tijd: Bemanning, meting, inschrijving, delivery, training, tickets, huisvesting. Allemaal activiteiten die voorafgaand aan het evenement gedaan moeten worden, veelal tussen de bedrijven door. Moeilijk te combineren met werk en gezin waardoor het wedstrijdzeilen op een laag pitje komt te staan. Juist hiervoor bieden wij wedstrijdmanagement aan. U kunt zorgeloos varen en optimaal van het zeilen genieten, wij doen de organisatie. Tijdens een kennismakingsgesprek zetten we uw wensen in kaart. Wij hebben ervaring in Nederland, Engeland, Middellandse Zee en Carib.

ORGANISATIE

Onder onze organisatie kan vallen: crewselectie, technisch onderhoud, delivery’s, vervoer, inschrijving, meetbrief, training, communicatie, accommodatie, zeilevenementen, incentives, wedstrijdmanagement, charters, marketing en meetbrief optimalisatie.

Als u vanuit uw bedrijf wedstrijden wilt sponsoren dan heeft PR Sailing hier ook een interessant concept voor. Neemt u voor meer informatie contact met ons op.

ZEILEN EN SPONSORING

Zeilen is een zeer specifieke sport en bereikt een kleine maar waardevolle doelgroep. Zeilen is technisch en maakt gebruik van natuurlijke elementen, zoals wind en water. Hierdoor wordt zeilen vaak ingezet ter promotie van duurzame projecten. Je bedrijfsnaam in de zeilen tijdens wedstrijden levert mooi foto/videomateriaal. Daarnaast is zeilen een sport waarbij relaties makkelijk uitgenodigd kunnen worden en zelf de sport kunnen ervaren, zonder dat ze veel zeilervaring hebben. Hierdoor is het een perfect B2B platform.

Momenteel doen wij het wedstrijdmanagement voor de volgende boten:

HUIDIGE CAMPAGNES

Swan 45 Motions

Swan 45 K-Force

Swan 53 Silveren Swaen

Swan 53 Vertigo

Swan 56 La Belle

Swan 65 Cuordisole

Swan 95 Lot 99

VO65 Janssen de Jong

EERDERE CAMPAGNES

VO65 ChildhoodI

VO65 Team Brunel

Swan 45 No Limits

Swan 45 Moving Intelligence

WIJ HELPEN U GRAAG

PR Sailing is een organisatiebureau gespecialiseerd in zeilevenementen en racemanagement. Van exclusieve evenementen in exotische oorden tot een gezellige avond op het IJsselmeer of een hightech zeilevenement. Er wordt veel zorg besteed aan de kwaliteit van de boten en lekker eten en drinken is een belangrijk onderdeel na een sportieve dag op het water.

Heeft u een vraag over onze evenementen, de mogelijkheden of onze andere diensten?

Neem dan contact met ons op via dit contactformulier. Wij helpen u graag!

© Copyright - PR Sailing - Race management & Sailingevents