WELKOM AAN BOORD VAN DE VO65 Team JAJO

Team JAJO in The Ocean Race VO65 Sprint Cup 2023

afgelopen jaar deed Team JAJO mee aan de Ocean Race. Met een jong team met voornamelijk Nederlandse zeilers en de jongste schipper in de race, Jelmer van Beek, is het team tweede overal geworden.  Een super goede prestatie waar we trots op zijn! Net als op de hoofdsponsor JAJO en partners Batenburg en Royal Huisman, die het mogelijk hebben gemaakt dat we wederom onder Nederlandse vlag mee konden doen aan de race.

Na een winter in de carib is de boot weer terug in Scheveningen. Wil jij ook je grenzen verleggen en een stuk meevaren aan boord van deze race machine? Dat kan. De boot is beschikbaar om te huren met een groep voor een incentive, training of gewoon een gave zeildag.

INDIVIDUELE ZEILCLINIC

Beleef de Ocean Race aan boord van de VO65 Team JAJO. De boot te huur voor een exclusieve dag op het water. Voor zowel zeilers als niet-zeilers een spectaculair uitje!

Donderdag 30 mei 2024
Ochtend: 9.30 – 12.30 – 370 Euro

INCENTIVE – GUEST SAILING

Beleef de Ocean Race aan boord van de VO65 Team JAJO. De boot te huur voor een exclusieve dag op het water. Voor zowel zeilers als niet-zeilers een spectaculair uitje!

Ochtend: 9.30 – 12.30
Middag: 13.30 – 16.30
Hele dag: 9.30 – 16.30
24 uur experience

Per trip kunnen er 10 personen mee.

DELIVERIES

HELAAS….. OP DIT MOMENT ZIJN ER GEEN DELIVERIES

WEDSTRIJD CHARTER EN SPONSORING

Wilt u de boot huren voor een wedstrijd, een meerdaagse trip? Neem dan contact met ons op voor een voorstel op maat. We maken graag een passed voorstel. Eigen branding, eigen crew en een hospitality programma behoort tot de mogelijkheden.

WIJ HELPEN U GRAAG

PR Sailing is een organisatiebureau gespecialiseerd in zeilevenementen en racemanagement. Van exclusieve evenementen in exotische oorden tot een gezellige avond op het IJsselmeer of een hightech zeilevenement. Er wordt veel zorg besteed aan de kwaliteit van de boten en lekker eten en drinken is een belangrijk onderdeel na een sportieve dag op het water.

Heeft u een vraag over onze evenementen, de mogelijkheden of onze andere diensten?

Neem dan contact met ons op via info@prsailingl.nl. Wij helpen u graag!

© Copyright - PR Sailing - Race management & Sailingevents