GET ON BOARD

WELKOM AAN BOORD VAN DE VO65 JANSSEN DE JONG

DE VOLGENDE EDITIE VAN DE OCEAN RACE BEGINT IN JANUARI 2023 IN ALICANTE, SPANJE. SAILING HOLLAND, EIGENAAR VAN VO65 003, VOORMALIG TEAM BRUNEL, EN DUTCH SAIL HEBBEN EEN SAMENWERKING GEMAAKT OM HET BUDGET SAMEN TE HALEN VOOR DEELNAME.

Als onderdeel van de voorbereiding op de 2023 editie van The Ocean Race zal de boot deze winter in het Caribisch gebied zijn als training voor het jeugdbemanningslid en om partners de kans te geven om de boot te varen en het team te helpen aan de start te staan ​​in Alicante.

We nodigen je uit aan boord voor een race of levering. Door een reis te boeken ondersteun je het team in hun opleiding tot aan de start.

DELIVERIES

Momenteel zijn er geen beschikbare deliveries op de VO65

WIJ HELPEN U GRAAG

PR Sailing is een organisatiebureau gespecialiseerd in zeilevenementen en racemanagement. Van exclusieve evenementen in exotische oorden tot een gezellige avond op het IJsselmeer of een hightech zeilevenement. Er wordt veel zorg besteed aan de kwaliteit van de boten en lekker eten en drinken is een belangrijk onderdeel na een sportieve dag op het water.

Heeft u een vraag over onze evenementen, de mogelijkheden of onze andere diensten?

Neem dan contact met ons op via info@prsailingl.nl. Wij helpen u graag!

© Copyright - PR Sailing - Race management & Sailingevents