WELCOME ON BOARD THE VO65 TEAM JAJO

Team JAJO in The Ocean Race VO65 Sprint Cup 2023

afgelopen jaar deed Team JAJO mee aan de Ocean Race. Met een jong team met voornamelijk Nederlandse zeilers en de jongste schipper in de race, Jelmer van Beek, is het team tweede overal geworden.  Een super goede prestatie waar we trots op zijn! Net als op de hoofdsponsor JAJO en partners Batenburg en Royal Huisman, die het mogelijk hebben gemaakt dat we wederom onder Nederlandse vlag mee konden doen aan de race.

Na een winter in de carib is de boot weer terug in Scheveningen. Wil jij ook je grenzen verleggen en een stuk meevaren aan boord van deze race machine? Dat kan. De boot is beschikbaar om te huren met een groep voor een incentive, training of gewoon een gave zeildag.

DELIVERIES

Scheveningen – Breskens +/- 65 NM
Zondag 14 juli 2024
Vertrek: 8.30
Kosten: 399 euro p/p

Incl:
– Gebruik van zeilpakken en safety
– Schipper (Jelmer van Beek) + 3 professionele VO65 crew
– Eten tijdens de trip aan boord

Excl:
- Accomodation
– Eten / drinken aan land
– Transfer

BOOKINGS FORM

INCENTIVE – GUEST SAILING

Beleef de Ocean Race aan boord van de VO65 Team JAJO. De boot te huur voor een exclusieve dag op het water. Voor zowel zeilers als niet-zeilers een spectaculair uitje!

Ochtend: 9.30 – 12.30
Middag: 13.30 – 16.30
Hele dag: 9.30 – 16.30
24 uur experience

Per trip kunnen er 10 personen mee.

INDIVIDUELE ZEILCLINIC

Beleef de Ocean Race aan boord van de VO65 Team JAJO. De boot te huur voor een exclusieve dag op het water. Voor zowel zeilers als niet-zeilers een spectaculair uitje!

Momenteel zijn er geen individuele trips gepland. De boot is in zijn geheel (10 personen) te huur. 

WEDSTRIJD CHARTER EN SPONSORING

Wilt u de boot huren voor een wedstrijd, een meerdaagse trip? Neem dan contact met ons op voor een voorstel op maat. We maken graag een passed voorstel. Eigen branding, eigen crew en een hospitality programma behoort tot de mogelijkheden.

We’ll be glad to help!

PR Sailing is specialized in sailing events and racing management. From exclusive events in exotic places to a sporty evening on the IJsselmeer or a high-tech sailing event. The quatlity and performance of the boats is important as well as good food and drinks.

Do you have a question about our events, the possibilities or our other services?

Neem dan contact met ons op via info@prsailingl.nl. Wij helpen u graag!

© Copyright - PR Sailing - Race management & Sailingevents